Ny utstilling ved Roar Kjærnstad

Roar Kjærnstad arbeider med maleri, tegning og grafikk. Han tar utgangspunkt i en figurativ tilnærming til maleriet, ofte med kontemporære, gjenkjennbare motiver, men også med henvisninger tilbake i tid. Videre abstraheres og dekonstrueres bildene til et mer bevegelig, utydelig og sanselige motiv. Kjærnstad er opptatt av å fange bevegelse, få abstrakte flater og fargekombinasjoner til å møte det klare og gjenkjennelige. Gjennom dette males en stemning, et flyktig øyeblikk fra historier vi ikke kjenner, men som vi får små innblikk i.

Roar Kjærnstad (f. 1975 i Stange) og har atelier ved Struperud skole i Vallset, Hedmark. Han har sin utdanning fra Royal Art Academy i Antwerpen og Nansenskolen i Lillehammer. Han har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland, blant annet ved Ålesund Kunstforening, Galleri Oxholm i København, Galleri Ramfjord og Galleri Arctandria i Oslo. Kjærnstad er tilknyttet blant annet Oslo Malerklubb der han holder kurs, og har de siste to årene også vært kursholder ved Midtnordisk Kunstfestival på Sund Folkehøyskole, Inderøy.

Utstillingen presenteres av Nils Aas Kunstverksted.
Utstillingen er gratis og døgnåpen. Ved kjøp av kunst, henvend deg i resepsjonen på kulturhuset.

Tidspunkt: 21/09 – 10/11 2019


https://www.nilsaas.no/utstillinger/2019/roar-kjærnstad

 

Del på Facebook