Ny utstilling i Leidagsgalleriet: Jørgen Platou Willumsen

Jørgen Platou Willumsen f.1986. Bor og arbeider i Oslo. Har gjennom de siste årene jobbet med malerier som omhandler natur, håndverkstradisjoner, og arbeiderklassebilder fra århundreskiftet. Det har på mange måter vært en søken etter hvor vi kommer fra, og hvilken retning samfunnet har tatt. Innfallsvinkelen til utstillingene har vært forskjellig, men fellesnevneren har vært mennesker i møte med jord, skog, hav, fjell, og skildringer av det å jobbe med naturen.

”Jeg er fascinert av størrelsesforhold, og hvilken betydning naturen har på oss. I møte med åpne vidder, dype daler og høye fjell settes vi inn i et perspektiv som sier noe om hvor små og maktesløse vi egentlig er. Samtidig er det i naturen jeg finner min indre ro, inspirasjon og de største gledene”.

Velkommen til Leidagsgalleriet 16/11 – 29/03 2020

Del på Facebook