Skuespillere 2020

Hermann Sabado kommer tilbake som konge på Stiklestad.

Det blir mange kjente fjes i spelamfiet på Stiklestad i sommer. Både Hermann Sabado, Nils Ole Oftebro, Roger Storm, Øystein Røger, Marit A. Andreassen, Tore B. Granås og André Søfteland gjentar sine rolletolkninger fra fjorårets versjon av Spelet om Heilag Olav. Dette betyr at spelveteranen og publikumsfavoritten Nils Ole Oftebro kommer tilbake til Stiklestad nok en sommer og at Hermann Sabado går inn i sitt andre år som Olav Haraldsson.

Med mye av de samme folkene i året ensemble og kunstnerisk ledelse, ligger alt til rette for at man kan bygge videre på den gode jobben som ble gjort i fjor. Regissør Peer Perez Øian gleder seg til å jobbe videre med teamet sitt for å videreutvikle spelet ytterligere.

– Jeg møtte så mange flotte mennesker, med mye herlig engasjement i fjor. Jeg gleder meg til å fullføre den jobben vi startet på sammen, forteller han.

Kongen selv, Hermann Sabado, gleder seg også til å ta turen tilbake til Stiklestad i sommer.

– Jeg gleder meg stort til å få være med på Spelet igjen. Det imponerende apparatet og engasjementet i og rundt spelet er helt ulikt alt annet jeg har opplevd som skuespiller, forteller Sabado.

Nesten alle profesjonelle roller er nå besatt. Den eneste regissør Peer Perez Øian ikke har på plass er rollen som Gudrun. Denne rollen vil bli presentert ved en senere anledning.

Del på Facebook