Digitalt onsdagstreff

Roald Veimo, Gunhild Rikstad, Vidar Segtnan og Oddbjørn Nordset inviterer på Digitalt onsdagstreff førstkommende onsdag.

I koronaens tid, hvor vi inntil videre har stengt museum, inviterer vi onsdag 6. mai på et digitalt onsdagstreff. Denne nyvinningen er inspirert av alle de digitale konsertene som har dukket opp de siste månedene. Dette er et arrangement i samarbeid med Verdal historielag.

Treffet som har fått tittelen «Etterkrigstid i Verdal – fra stagnasjon til eventyrlig vekst», overføres på Stiklestad nasjonale kultursenter sin facebookside, og vil også bli streamet på Trønder-Avisa.

I forbindelse med fredsjubileet utgir Verdal historielag boka «Etterkrigstid i Verdal – Fra stagnasjon til eventyrlig vekst». På det digitale onsdagstreffet vil Oddbjørn Nordset, Vidar Segtnan og Roald Veimo presentere boka og fortelle om forskjellige hendelser den første tiden etter krigsårene.

Arrangementet er åpent for alle, men vi blir glade for et bidrag på Vipps til nummer 105385. Overskuddet deles mellom Verdal historielag og Stiklestad nasjonale kultursenter.

Les mer om arrangementet her: https://stiklestad.no/arrangement/digitalt-onsdagstreff-etterkrigstid-i-verdal-fra-stagnasjon-til-eventyrlig-vekst/

Foredragene starter klokka 19.00 og overføres på denne nettsiden: https://www.facebook.com/stiklestad1030/

PS: Overføringen er også tilgjengelig for de som ikke har egen konto på Facebook.

 

Del på Facebook