Kunstnerisk team for neste års spel på plass

Etter to års spelpause er Stiklestad Nasjonale Kultursenter endelig i gang med produksjonen av Spelet om Heilag Olav 2022. Det kunstneriske teamet som var med i 2019 har takket ja til å være med videre, og gleder seg stort til å komme tilbake.

«Vi er utrolig takknemlige for å ha fått Peer, Simon, Belinda, Hans og Anders med på produksjonslaget til «Spelet om Heilag Olav» i 2022. Oppsetningen i 2019 viste hvilken ressurs de er som kunstnerisk team og ga mye å bygge videre på.  Vi gleder oss derfor veldig til å nå ta fatt på arbeidet med å skape nye spelminner på Stiklestad sommeren 2022.», sier direktør ved SNK, Heidi Anett Øvergård Beistad.

Regissør Peer Perez Øyan uttrykker på vegne av teamet også begeistring for å komme tilbake til Stiklestad: «Hele teamet gleder seg stort til endelig å kunne vende tilbake til Verdal og fortsette arbeidet vi påbegynte i 2019. Vi håper to spelfrie somre bidrar til ekstra engasjement både i og rundt amfiet. Samholdet og samspillet på Stiklestad er unikt og vi håper folk vil kjenne sin besøkelsestid i år! Vel møtt!»

I tillegg har vi fått med oss Hedda Håland fra Det norske Teateret som inspisient. Hun er ny i Stiklestad-sammenheng, og vi ser fram til å samarbeide også med henne.

Spelet om Heilag Olav har premiere 27.juli 2022. Øvrige forestillinger: 29., 30. og 31.juli.
Billettsalget er i gang og vi håper billetter til spelet kan bli årets julegave for mange!


Kunstnerisk team


Peer Perez Øian – regissør


Belinda Braza – koreograf


Simon Revholt – musikalsk leder


Hans Dur Molvik- korinstruktør


Anders Hasmo – dramaturg

 

Foto:
Fra spelforestilling 2019
Portrettbilder av alle i kunstnerisk team.
Alle foto: SNK/Øyvind Malum

Del på Facebook