Silya kommer for å skape livlig stemning under åpningskonserten for Olsokdagene på Stiklestad 2023!

ÅPNINGSKONSERT PÅ STIKLESTAD MED SILYA & THE SAILORS

Silya er en av Norges sterkeste live-artister og kommer til Stiklestad 25. juli! Gjennom årene har hun spilt hundrevis av konserter med bandet sitt Silya & The Sailors. De kommer og skal sørge for å skape stemning under åpningskonserten for Olsokdagene på Stiklestad 2023.

Etter å ha viet nesten hele livet til musikk er Silya blitt en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver med en tilstedeværelse som bergtar publikum og anmeldere hver gang hun opptrer. Der mye popmusikk i dag er elektronisk og strømlinjeformet er Silyas musikk organisk og frigjort. Hun plukker fritt fra favoritt-sjangere i musikkhistorien, men om det er soul, funk, rock eller jazz er føttene alltid godt plantet i pop. Silya er en av Norges råeste scenepersonligheter og sammen med sine stødige musikere lager de strålende stemning på både store og små intime scener.

Silyas låter viser en enorm kjærlighet til blåsere og heftig rytmeseksjoner, selv om hun oftest som utgangspunkt bruker ukulele når hun skriver sangene sine.

Etter å ha vunnet Stjernekamp på NRK1 og nordmenns hjerter i 2013 flyttet Silya tilbake til Norge fra New York.  Samme året startet hun bandet Silya & The Sailors, og slapp albumet «Unanchored», som fikk  fantastiske kritikker og etablerte Silya som en av de store live-artistene. I 2015 hadde hun i tillegg en stor rolle i musikalen “Sweeney Todd” på Det Norske Teateret.

Silya Nymoen vokste opp på Østensjø i Oslo og begynte med musikk og dans som barn, og som halvt Inderøyning er det klart hun må komme hit til Innherred!

«Olsokdagene på Stiklestad 2023 går av stabelen 25.-30.juli, med forestillinger av Spelet om Heilag Olav 26., 28. 29. og 30.juli» sier avdelingssjef ved Stiklestad Ingegerd Eggen. «Vi håper at billetter til både spelet og åpningskonserten med Silya kan være aktuelle som julegaver for mange, og gleder oss til en storslått åpningskonsert og nye spelminner på Stiklestad sommeren 2023!»

 

Dame

Foto: Nordic Live (management)

Del på Facebook