Takk for besøket på årets Spellmannstreff på Stiklestad!

TAKK FOR BESØKET I ÅR, HOLD AV DATOER 17.-19. JANUAR 2025. VI SEES!

 

19.-21. januar arrangerer vi Spellmannstreff på Stiklestad, tradisjon tro tredje helgen i januar.

Det er over 30 orkestre i sving, på spellmannspubene fra to scener.

Årets gjets er Odd Arne Halaas, og årets tema er “Olav Inndal 100 år”.

Vi håper du tar turen! Mer info og billetter finner du her

 

Orkester: Odd Arne Halaas, Grenslåt, Malm trekkspillklubb, P.A. Røstads, Søndre Trondhjems Spellmannslag, Geir Henningens orkester, Nidaros trekkspillorkester, Grovens gammeldansorkester, Verdal spellmannslag, Berits, Bjønnsporet toraderklubb, Skaugdal Trekkspillklubb, Spellmannslaget i BUL Steinkjer, Trøndsk, Verdal mannskor, Levanger trekkspillklubb, Levanger toraderklubb, Spælloppan, Fiskums orkester, Håpnesan, Monicas toradergruppe, Paviljonggutta, Fyra nyanser av grått, Namnlausan, Pålssons, Lanolaget, Solrunn og gammelkaran, Trøndermix, Steinkjer spellmannslag, Aggregat-pojkarna, Levanger spellmannslag, Arve Ulvin m/venner, Leksvik Trekkspillklubb, Monstads, Haugens orkester, Bælgtrøkk og Lierne toradergruppe.

Del på Facebook