Åpningskonserten for Olsokdagene er klar

Vi har gleden av å kunne presentere GRAS som årets artist for åpningskonserten under Olsokdagene på Stiklestad.

GRAS ble dannet i 2018 og har etter det bygget seg opp som et velkjent band i midt-Norge. I 2022 slapp de sitt tredje album, Barfot, sammen med Trondheimssolistene og Frode Fjellheim.

GRAS er et vitalt og energirikt band som består av en allsidig gjeng med musikere som på hver kant har opparbeidet seg en solid musikalsk tyngde. De har i felleskap skapt et særegent, vokalsterkt, folkelig og upolert sound med tydelige referanser til rock, folkemusikk, viser og teatermusikk.

Et kjennetegn med GRAS er deres samarbeidsprosjekter. I tillegg til nevnte Trondheimssolistene og Frode Fjellheim, har de samarbeidet med Lise Brissach og Inderøy videregående skole.

Årets åpningskonsert for Olsokdagene kalles GRAS – Bråtebrann. Dette er en konsert om livets kontraster; glede, sorg, lys, mørke, død – og liv som vokser frem på ny og gir håp.

Musikken til GRAS er inspirert av norsk natur, norsk folkemusikk, norske eventyr og mytiske skapninger fra norsk folklore og ikke minst Paul Okkenhaugs tonespråk. Samspillet mellom mennesket og naturen står sentralt i mange av GRAS sine tekster, og musikken underbygger og forsterker budskapet.

Opplev Borggården i Bråtebann med GRAS – i samspill med Olsokkoret, årets medspiller Lisa Tuset Storhaug og flere.

Billetter til åpningskonserten 24.juli kl. 22.00, får du kjøpt her.

 

GRAS:

Jeanette Hoseth – vokal, diverse småinstrumenter

Ingrid Elise Andersen – vokal, diverse småinstrumenter

Solveig Salthammer Kolaas – tangenter, fløyte, harpe, vokal

Anne Merete Kvelstad – fiolin og vokal

Kathrine Rømmen – gitarer, trekkspill

Jan Inge Tjørhom – bass

Andreas Helland – trommer

Del på Facebook