Overnatting

På Stiklestad har vi både et Scandic-hotell med moderne fasiliteter åpent året rundt og på sommeren er det muligheter for overnatting i gjesteloftet på middelaldergården Stiklastadir.

SCA_82

Scandic Stiklestad

er et hotell med høy standard, beliggende på selve slagstedet Stiklestad. På våre 57 stemningsfulle rom kan du trekker deg tilbake etter dagens opplevelser på Stiklestad, og nyte utsikten over kulturlandskapet utenfor. Her tilbys optimal tilrettelegging for faglig påfyll, med et bredt utvalg av små og store møterom. Restaurant Skalden har en svært fleksibel og dyktig gjeng på kjøkkenet, og strekker seg langt for å imøtekomme kundenes ønsker.

Scroll deg ned for mer info og bestilling, eller trykk HER!

 

Frokosttider:
Mandag-Fredag kl. 7-10
Lørdag og Søndag kl. 07.30-10.30
Se øvrige åpningstider for Restaurant Skalden her

Golfpakke

Hotellpakke Vikingsommer

Parkering

Ønsker du å trene under oppholdet hos oss?

Har du med hund?

 

 

 

Overnatt i år 1247 på gjesteloftet på Stiklastadir.
Ønsker du en unik opplevelse er det også mulighet for overnatting i gjesteloftet på Middelaldergården Stiklastadir som bestilles på Airbnb.  Kun tilgjengelig i sommersesongen 20. juni til 7. august 2022 og for opp til 6 personer.

Like utenfor vil man ha muligheten til pil- og bueskyting, øksekasting og mange andre aktiviteter. For full liste over aktiviteter under Vikingsommer på Stiklestad trykk her..

Stiklestad er kjent for slaget som stod her 29. juli 1030. Gjesteloftet er en laftet bygning i to etasjer, og vi leier ut første etasje (opp til 6 pers.) for en unik overnatting. Alt i et tidsriktig middelaldermiljø. Billedtepper på veggene, veggfaste senger og benker, og et langbord som folket samles rundt. Tidsriktige klær er tilgjengelig og kan benyttes. Sengene er en rekonstruksjon fra middelalderen, og er noe kortere enn dagens standard. Det finnes toalett- og dusjfasiliteter, og det er et lite tekjøkken for tørrmat. Frokost kan kjøpes i tillegg, serveres på Scandic Stiklestad. Sengeklær er inkludert i prisen.

Gjesteloftet kan bookes her..

Innsjekking foregår fra 16:00-21:00. Utsjekk før 10:00.

Ta reisen tilbake i tid og lev i år 1247.

SCA_88

Rommene

Rommene på Scandic Stiklestad er romslige, og har en moderne utforming og lun stemning. Vi har 49 store standardrom, 4 standard plus og 4 superiorrom. 5 av rommene er handicaptilpasset, og disse har alle mulighet for connecting rom for ledsager. 3 rom med mulighet for å ha med hund.

Med fleksible løsninger kan vi også skape både 2- og 3-roms suiter ved behov.

 

Hvor ligger Stiklestad?

Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Scandic Stiklestad er samlokaliserte i Stiklestad Allé 350, Verdal kommune i Trøndelag.

flyplass ikon

1 time med bil eller tog (60 km) fra Trondheim lufthavn Værnes.

Bil ikon

1 time og 20 minutter med bil (90 km) fra Trondheim sentrum.

Vei ikon

5 minutter med bil
(3,5 km) fra E6.