Peer kommer tilbake!

Peer Perez Øian kommer tilbake til Stiklestad sommeren 2020.

Hurra! Peer Perez Øian kommer tilbake til Stiklestad, og blir regissør for Spelet om Heilag Olav i 2020. Peer fikk gode skussmål fra både publikum og presse forrige sommer, og vi er svært glade for at han nå kommer tilbake til Stiklestad. Selv er han entusiastisk over å få muligheten til å videreutvikle jobben han startet på forrige sommer.

– Jeg er veldig glad for at det blir spel, og at jeg er invitert tilbake. Fjorårets spel var en utrolig fin opplevelse både profesjonelt og sosialt, forteller Peer. Selv om ikke alle skuespillerne er helt bekreftet enda, kommer det tilbake mange kjente fjes og Peer gleder seg til å jobbe videre med teamet sitt for å videreutvikle det de startet på i fjor.

– Jeg møtte så mange flotte mennesker, med mye herlig engasjement. Jeg gleder meg til å fullføre den jobben vi startet på sammen, forteller han.

Premieren på årets oppsetning av Spelet om Heilag Olav blir den 25. juli. For mer informasjon og billetter se: https://stiklestad.no/arrangement/spelet-om-heilag-olav/

 

Del på Facebook