Olav den Heldige – Frøyas kjærlighet

Dette er familieforestillingen du ikke vil gå glipp av!

De Heldige kommer tilbake! Denne gangen med Olav den Heldige – Frøyas kjærlighet.

Sjanger: Romantisk komedie, musikal
Målgruppe: 10 år og oppover

Dette er den andre av totalt tre familieforestillinger som tar deg med inn i det episke superhelt universet OLAV DEN HELDIGE. Vi er i år 1016 e.kr. Olav har reist land og strand rundt for å legge Norge under seg, og blir norges konge. Han grunnlegger Borg (i dag kjent som Sarpsborg), som blir Norges hovedstad. Nå gjenstår bare én ting. En ekte konge må jo få sin dronning. Men i jakten på sin utkårede får han sterk motstand fra svenskekongen. I Olavs forsøk på å kristne landet får han kamp fra sitt eget folk, og ikke minst de norrøne gudene.

Spilles i spelamfiet 25. og 26. august kl. 20.00 

Sikre deg din billett her!

De Heldige, Stiklestad nasjonale kultursenter og Styggdalsnemnda ønsker deg hjertelig velkommen til en nær og spektakulær opplevelse!

Del på Facebook