Olav den Heldige
– Frøyas kjærlighet

Dette er familieforestillingen du ikke vil gå glipp av!

De Heldige er tilbake! Denne gangen med Olav den Heldige – Frøyas kjærlighet.

Sjanger: Romantisk komedie, musikal
Målgruppe: 6 år og oppover

Dette er den andre av totalt tre familieforestillinger som tar deg med inn i det episke superhelt universet OLAV DEN HELDIGE. Vi er i år 1016 e.kr. Olav har reist land og strand rundt for å legge Norge under seg, og blir norges konge. Han grunnlegger Borg (i dag kjent som Sarpsborg), som blir Norges hovedstad. Nå gjenstår bare én ting. En ekte konge må jo få sin dronning. Men i jakten på sin utkårede får han sterk motstand fra svenskekongen. I Olavs forsøk på å kristne landet får han kamp fra sitt eget folk, og ikke minst de norrøne gudene.

Spilles i spelamfiet 25. og 26. august kl. 20.00 og 27. august kl. 16.00

Pris:

Voksen: 475,-
Honnør/Student: 375,-
Barn (opp til 14 år): 325,-

Sikre deg din billett her! Eller ta kontakt med resepsjonen på Stiklestad Nasjonale Kultursenter (kl. 08 – 22).
Det er rad B, C, D og E i spelamfiet som benyttes. Varighet ca. 2 t. med pause. Inngang via Molåntunet.

For grupper på flere enn 15 stk. ta gjerne kontakt med Stiklestad Nasjonale Kultursenter på tel. 74 04 42 00 eller e-post [email protected]. Gruppepris er 400,-

De Heldige, Stiklestad nasjonale kultursenter og Styggdalsnemnda ønsker deg hjertelig velkommen til en nær og spektakulær opplevelse!

Praktisk informasjon:

Hvordan komme seg hit?

Kommer du med bil har vi gratis parkeringsplasser i kort gangavstand til kulturhuset og hotellet. Og reiser du med tog hopper du av på Verdal stasjon, her stopper Nord- og sørgående tog. Fra Verdal kan man spasere langs den vakre bjørkealléen som pryder landskapet eller ta taxi (ca 4 km). I sommersesongen går det også buss. Busstider og informasjon finner du her. Stiklestad ligger også kun 1 time fra Værnes lufthavn og en halvannen fra Trondheim.

Overnatting på Stiklestad

Alt ligger til rette for et morsomt og opplevelsesrikt besøk på Stiklestad. Lyst til å prøve en litt annerledes overnatting? Reis tilbake i tid og sov som en ekte pilgrim fra 1247 i gjesteloftet på middeladergården Stiklastadir.

Ønsker dere moderne bekvemmeligheter anbefaler vi Scandic Stiklestad som er i samme bygning som kulturhuset og nært alle opplevelsene.

Her kan små og store oppleve roen senke seg etter en dag fylt med gode opplevelser og spennende inntrykk, nyt vakker utsikt over nydelig kulturlandskap og god mat på restaurant Skalden.

Book overnatting på Scandic Stiklestad her  eller ta kontakt med Visit Innherred eller Opplev Trøndelag om overnattingspakker og informasjon om regionen Innherred og Trøndelag.

Har du spørsmål, kontakt oss her

 

Del på Facebook